Fat Cat Stockholm, inredning på Södermalm i Stockholm

Soffbord läderfåtölj inredning

 

Fat Cat Stockholm är en stor, personlig inredningsbutik på Södermalm i Stockholm. Hos oss hittar du ett annorlunda urval av möbler, mattor, lampor och inredningsdetaljer. Vi blandar Industristil med Kolonial och lite Vintage. En stil som kan kallas Bohemisk. Butiken är stor, med flera rum och uppbyggd som ett hem med många inspirerande miljöer och tablåer. Du hittar inte t ex renodlad 50- 60-tals stil här, vår stil är mer lättsam och humoristisk.

De flesta möbler som vi säljer är tillverkade i uppcyclade eller recyclade material eftersom den stilen känns så äkta och varm. Och eftersom vi älskar att mixa och blanda, så har vi också en del Antika möbler och detaljer.
Vi har också många udda inredningsdetaljer som fungerar fint för den som söker en annorlunda present, vare sig den är stor eller liten.

Och så säljer vi lättskötta växter. Växter som passar en modern livsstil och har ett grafiskt viktigt uttryck.

Fat Cat öppnade för tre år sedan.  Här hittar du både seriös inredning och härligt galen inspiration. Du hittar ofta vår inredning i inredningsmagasin och i tidningsbilagor.

Varmt välkomna in!

PS vill du se mer bilder klicka in på @Fatcatstockholm på Instagram. Eller hitta oss på FB som Fat Cat Stockholm House and Garden .

imageJ

[Top]